banner ugyfelszolgalat

Szoftverfejlesztés

A CGP Instruments Kft. több éves tapasztalattal és széleskörű referenciákkal rendelkezik az egyedi alkalmazásfejlesztés területén.
Komplex szolgáltatásunkkal az egyedi rendszerhez kapcsolódó összes munkát el tudjuk végezni a rendszertervezéstől egészen a működő rendszer folyamatos karbantartásáig.
Amennyiben egyedi szoftver fejlesztést tervez vagy felmerült informatikai problémájára nem talál választ, kérjük keressen meg minket és segítünk megtalálni és kivitelezni az legkedvezőbb megoldást.
Szoftveres kompetenciáink
Alkalmazásfejlesztés korszerű technológiákkal (Visual FoxPro,Visual Studio.net, Java, Delphi, C/C++, SQL alapú kliens/szerver technológia, MS SQL, Oracle, WEB-es technológiák).

Hardverfejlesztés

Munkánk során a legfejlettebb programozási és elektronikai technológiákat alkalmazzuk. Ugyanakkor megtaláljuk az ön számára legjobb, legmegbízhatóbb megoldásokat.Az innovációnak köszönhetően folyamatosan javul a termékeink ár-teljesítmény viszonya, így ügyfeleinknek reményeink szerint az egységnyi teljesítményért egyre kevesebbet kell fizetnie. Termékeinkkel, rendszereinkkel, teljeskörű megoldásainkkal és szolgáltatásainkkal arra törekszünk, hogy vevőink termelékenységét és gazdaságosságát növeljük, illetve, hogy elősegítsük versenyképességük megőrzését.

Rendszerintegrálás

A rendszerintegráció a rendszerkomponensek olyan összekapcsolása, mely az eredeti funkcionális és technikai jellemzőiket egyesíti minden részletre kiterjedően, egy új, együttműködő rendszerré. Az informatikai eszközöket és alkalmazásokat ma már egységes rendszerben kell kezelni. Cégünk vállalja hogy meglevő és újonnan beszerzett, eszközeit egységes rendszerbe kapcsolja össze, az eszközök összehangolt kialakítása az optimális működése érdekében. Szolgáltatásainkat mindig a legmagasabb színvonalon, a legkorszerűbb eszközök és módszerek felhasználásával nyújtjuk ügyfeleinknek.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk elérhetőségeink egyikén.

succes circle

 

hardware developing 2

 

software Development Company

Go to top