banner ugyfelszolgalat

Üdvözöljük oldalunkon!

CGP Instruments az Ön társa a mobilinformatikában.

logo

Cégünk filozófiája:

Az általünk alkalmazott üzleti filozófia roppant egyszerű:
minden technológiai tudásunkat és tehetségünket arra fordítjuk, hogy első osztályú szolgáltatásokat nyújtsunk partnereinknek, amelyekkel hozzájárulhatunk az Ő sikerükhöz és kivívjuk elismerésüket, megelégedettségüket.

Mit várhat tőlünk, ha minket választ?

Magas szintű szaktudást, minőségi alapanyagokat, mindezt korrekt árképzés mellett. Garanciát és felelősségvállalást, önálló, precíz munkavégzést.

A hónap terméke

Figyelmébe ajánljuk

Beragadt raktárkészlet kisöprési akció!!!

Star SP298 SLIP nyomtató, 9-tűs mátrix nyomtatófejjel. 3.1 sor/sec. sebesség. Soros csatlakozó. Papírszélesség: 182 mm. Maximális nyomtatás szélesség: 63mm. 

Nettó 65.000 Ft/db


 A részletekért kérem kattintson IDE!

thumbs up smileyAmire büszkék vagyunk!

Soha nem volt még magyarországi amerikaifutball-meccsen olyan hangulat, mint 2014 November 15-én a Szőnyi úton, ahol a bajnoki döntőt rendezték a Docler Wolves és az Újbuda Rebels részvételével. Miért vagyunk büszkék?

A legtöbb NB I-es labdarúgócsapatnál elképedve vehették tudomásul: már az amerikai focira is többen kíváncsiak, mint sajátjaik játszadozására, több mint 6.000 ember volt kiváncsi a Wolves és a Rebels összecsapására.

Az Under Armour HFL-döntő miatt több mint hatezer néző látogatott ki a Szőnyi útra, ahol már nemcsak a pályán lévők rokonsága alkotta a publikumot, hanem tényleg sokan érdeklődtek az után, hol tart ma a sportág magyarországi kivitele.

HFL rebels 4

Persze van még hova fejlődni, akár a körítés terén is, de azért próbálkoznak tisztességgel, a hatodik sikerére hajtó Docler Wolves és az első győzelmében reménykedő Újbuda Rebels összecsapásának kezdőrúgását speciel Dévényi Tibi bácsi végezte el, a hangulatfelelős Hetthéssy Zoltán és Kovács Sándor volt, nem maradhatott el a halftime show sem, igaz, Janet Jackson nem villantott mellbimbót (egyébként is túl hideg lett volna), de még Zoltán Erika sem, ellenben három cheerleadercsapat különverseny keretében riszálásban összemérte tudását.

Kollégánk Lánczy Attila is az Újbuda Rebels tagja

HFL rebels 2

Az Újbuda Rebels 19-9-re legyőzte a Docler Wolves csapatát a magyar amerikaifutball-bajnokság élvonalának döntőjében.

HFL rebels 3

HFL rebels

Gratulálunk a csapatnak és persze Attilának is! :)

Go to top